Skraćeni korner

Marko Jović, glavni akter ovog bloga, na interesantan, zanimljiv, ponekad i šaljiv način, piše uglavnom o fudbalu. Može se desiti da bude reči i o košarci ili nekom drugom sportu - ponekad. Ipak, fudbal je prioritet i svoju ljubav, primetićete i sami, ne može, niti želi sakriti. Da li vam se ovo svidja ili ne svidja, odlučićete sami, ali ja sam svakako njegov najveći fan i zato kao administrator ovog bloga, već sad mogu napisati da mu se smeši sjajna karijera baš u onoj branši u kojoj želi. Izvolite, čitajte, podržite i uverite se :D

Administrator: Gordana Stojiljković

PODKAST Skraćeni korner 016: Boxing day

diposportu | 30 Decembar, 2019 07:18

Srećna vam 16. epizoda našega podkasta!

Usled tehničkih poteškoća, malo kasnimo ali verujte da je ovo laprdanje bilo vredno čekanja. Ipak je u pitanju poslednja ovogodišnja epizoda.

Ovoga puta nema "kobre", ali nas dvojice ne možete da se otarasite. Okej, sem ako se odlučite da ne poslušate, da, to sam zaboravio. Nemojte tako da odlučite.

Bio je praznik - Boxing day, čuli ste za to. E, ova epizoda je posvećena njemu. Analizirali smo dešavanja u Premijer ligi i to je trajalo oko sat vremena. Malo o Arteti, malo o Liverpulu koji kida, opet o Murinju, novo o Anćelotiju... Što kažu - bilo je svega.

Uživajte i ove nedelje, poslušajte nas ušuškani i u krugu porodice. Aj', pa se čujemo.

 

PODKAST Skraćeni korner 016: Boxing day

 

 

 

Evo jedna fotka malo da se razonodite.

 

Nas dvojica smo definitivno bili na istom mestu i ovo definitivno nije slika Đapeta samog u studiju i nalepljene Maretove glave jer smo zaboravili da se slikamo.

 

Pozdrav svima i uživajte. Ostavite nam komentar kako vam se dopada Podkast, pišite nam šta biste još voleli da čujete, šta vam se dopada, a šta ne :) 

Komentari

Dodaj komentar

Zapamti me

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb