Skraćeni korner

Marko Jović, glavni akter ovog bloga, na interesantan, zanimljiv, ponekad i šaljiv način, piše uglavnom o fudbalu. Može se desiti da bude reči i o košarci ili nekom drugom sportu - ponekad. Ipak, fudbal je prioritet i svoju ljubav, primetićete i sami, ne može, niti želi sakriti. Da li vam se ovo svidja ili ne svidja, odlučićete sami, ali ja sam svakako njegov najveći fan i zato kao administrator ovog bloga, već sad mogu napisati da mu se smeši sjajna karijera baš u onoj branši u kojoj želi. Izvolite, čitajte, podržite i uverite se :D

Administrator: Gordana Stojiljković

PODKAST Skraćeni korner 015: Nemanja Janošev o Zvezdi, El Klasiku i Ligi šampiona

diposportu | 21 Decembar, 2019 10:31

bilarna 15. epizoda sa sobom je dovela i novog gosta, novinara "Sportske centrale" i admija "Fudbalskih vesti" u narodu poznatijeg kao "BEGEČKA KOBRA". Nismo hteli da skrivamo taj njegov nadimak od sveta, pa smo ga šakom i kapom koristili tokom epizode, u šta ćete se uveriti i sami.

Izmena šefova u Zvezdi je naravno naslovna tema, probali smo da se zahvalimo Milojeviću na onom što je uradio za srpski fudbal, a da usput poželimo i dobrodošlicu Stankoviću. Valjda smo uspeli.

Liga šampiona? Pravi stručnjaci kažu Čempions lig, pa smo nas trojica u čast Dekija Stankovića odlučili da najelitnije evropsko takmičenje u ovoj epizodi (a potencijalno i ubuduće) zovemo izvornim imenom.

Bilo je još mnogo gluposti, i nije bilo loše. Složićete se kad poslušate.

Živeli!
 
https://www.mixcloud.com/MultiRadio/podkast-skraćeni-korner-015-nemanja-janošev-o-zvezdi-el-klasiku-i-ligi-šampiona/

P. S. Izvinjavamo se Milanu Milutinoviću što ga nismo pomenuli u ovoj epizodi iako je pogodio rezultat El Klasika. Sledeći put brt. Jebi ga, zaboravili smo.
 

Komentari

Dodaj komentar

Zapamti me

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb