Skraćeni korner

Marko Jović, glavni akter ovog bloga, na interesantan, zanimljiv, ponekad i šaljiv način, piše uglavnom o fudbalu. Može se desiti da bude reči i o košarci ili nekom drugom sportu - ponekad. Ipak, fudbal je prioritet i svoju ljubav, primetićete i sami, ne može, niti želi sakriti. Da li vam se ovo svidja ili ne svidja, odlučićete sami, ali ja sam svakako njegov najveći fan i zato kao administrator ovog bloga, već sad mogu napisati da mu se smeši sjajna karijera baš u onoj branši u kojoj želi. Izvolite, čitajte, podržite i uverite se :D

Administrator: Gordana Stojiljković

PODKAST Skraćeni korner 019: Hleba i transfera

diposportu | 27 Januar, 2020 07:34

Pravo da vam kažemo, mučili smo se sa temama, ali ipak smo uspeli da se iskobeljamo iz problema i pred vama je nova epizoda. Dali smo sve od sebe da se ne ponavljamo i da ne budemo monotoni – nismo uspeli.
 
PODKAST Skraćeni korner 019: Hleba i transfera
 
undefined 
Mančester junajted i Ole Gunar na njegovoj klupi bili su naša tema već nekoliko puta, no to nas nije sputalo da o njima govorimo opet. Igraju katastrofalno, mučno ih je gledati, pa smo odlučili da pokrenemo „proterivanje“ Norvežanina sa „Old Traforda“ u naša četiri zida.

Naravno, morali smo da se osvrnemo i na Kikea Setijena i njegov početak u Barsi, a ponovo je dobar deo razgovora zauzela vaša omiljena rubrika – TRANSFERI! Najavili smo je kako dolikuje, a malo smo se i frljali nekim imenima.

Malo smo predviđali koji će fudbaler gde nastaviti karijeru, malo komentarisali najskuplji posao koji je neki balkanski klub ikada sklopio, malo ponovo o Interu i nimalo nismo pevali. Možda. Proverite.

Što kažu na Top Shop-u – ŠTA ČEKATE? TELEFON U RUKE I POSLUŠAJTE NAS VEĆ DANAS!

Najboljih sportskih sat vremena na obalama Dunava. Poslušajte kako izvesni Predrag Mijatović (sada već onaj na kog prvo pomislite) i njegov saučesnik Marko Jović razglabaju o evropskom fudbalu i mnogo čemu drugom…
 
undefined 
 
PODKAST Skraćeni korner 019: Hleba i transfera 
 
Skraćeni korner je serija podkasta o sportu autora Predraga Mijatovića i Marka Jovića koju možete pratiti na MultiRadiju.

Možete nas pratiti i na Mixcloud-u.

Komentari

Biology Writing Services

Biology Writing Services | 06/02/2020, 13:24

Through our experts, we offer all kinds of Biology Writing Services and Biology Coursework Writing Help to suit the needs of every student when they are given any Biology Research Paper Writing Services.

Dodaj komentar

Zapamti me

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb